Free DWG Viewer

 
Egy remek, kis igényeket támasztó üzleti felhasználásra - kivételek vannak, lásd licenc - is ingyenes alternatíva a DWG, DWF és DXF fájlok megtekintéséhez.
A Bravia alapokon nyugvó program gyorsan elindul, a kisebb - pl. 1MB - fájlok betöltése semt tart tovább 1 percnél egy ma már gyengének mondható PIV minimum konfiguráción. Sajnos a fájl társítást nem ajánlja fel automatikusan, viszont az opcióknál beállítható alap nézőkének - itt lehet beállítani azt is, hogy Internet Explorer pluginként működve a böngészőben is megjelenítse a rajzokat. 3-gombos egérrel nagyon egyszerű lesz az áttekintés: a bal gombot nyomva tartva tudjuk mozgatni a tervet, a scroll segítségével pedig közelíteni-távolítani, míg a jobb-oldali gomb gondoskodik a menüről.

A nyomtatási funkció az ingyenes verzióban nem érhető el, viszont lehetőségünk van saját JPG minőség beállítással JPG export létrehozására a fájlmenüből. Ez ugyan közel sem a legjobb minőség maximum beállítás mellett sem, de így egyszerűbben tudunk adott nézetet kinyomtatni vagy azonnal továbbítani, mivel a programban közvetlenül létrehozhatunk egy e-mailt, amihez a megnyitott fájl automatikusan hozzá lesz csatolva. Ha ez viszont nem volna elég, találunk egy "Copy region" funkciót, amivel tetszőleges részt tudunk kimásolni - így más programban összefűzni.

Állítható a méretezés függően attól, hogy méterben vagy mérföldekben gondolkodunk, de a nézeteknél beállítható háttér beállítás (fekete, fehér vagy szürke) tud igazán hasznos lenni - no és persze takarékos a festékkel. Vízjelek elhelyezésére van lehetőségünk, hasonló a szövegszerkesztőkből ismert háttérnek alkalmazott Másolat megoldásokhoz.

 

A kereskedelmi verzióban tudunk nyomtatni, CSF/PDF/TIFF vagy DWF fájlokat létrehozni (abba küldeni a fájlt). Ha úgy véljük, hogy üzletünk színvonalához hozzá tartozna egy ilyen - és még jó néhány - funkció, regisztráljunk. A licenc kitér rá, hogy üzleti felhasználásra ingyenes a prorgam, viszont ír néhány kivételt - röviden és egyben egyszerűen összefoglalva: letölteni valahonnan és csak nézegetni szabad, ha ezért cserébe nem kapunk pénzben kifejezett értéket.
 
 

Letöltés

Cégünk elérhetősége

Somló-Metall Kft. - Acélkereskedelem

Keresse kollégáinkat bizalommal. Kitűnő árak a régióban.

  • 06 88 510 926 Mobil: 06 30 74 87 944 (7:30 - 16:00)
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 262 vendég és 0 tag böngészi

SM Facebook

Our website is protected by DMC Firewall!